3-Д печатење

Таг
17Вести

ВО МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА ВО ДУБАИ ИЗЛОЖЕН ШЕСТМЕТАРСКИ ПЕСОЧЕН ЅИД НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ

ВО ДУБАИ ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА ЏАМИЈА НА СВЕТОТ

ХОЛАНДСКА ДВОЈКА СЕ ВСЕЛИ ВО ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА КУЌА ВО ЕВРОПА

ВО ПУСТИНА ВО КАЛИФОРНИЈА ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА НАСЕЛБА ВО САД

ФИРМА ОД ЊУЈОРК ГО КРЕНА 3-Д ПЕЧАТЕЊЕТО НА ПОВИСОКО НИВО ОТКАКО ИЗГРАДИ КУЌА ЗА ОСУМ ДЕНА

НАУЧНИЦИТЕ РАЗВИВААТ МЕТОД НА 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ ЗГРАДИ КОЈ МЕСТО БЕТОН КОРИСТИ ПОЧВА

ГРЧКИОТ СУПЕРАВТОМОБИЛ „ХАОС“ ЌЕ ИМА 3-Д ОТПЕЧАТЕНИ ТИТАНИУМСКИ ТРКАЛА

ЧЕСИ ДИЗАЈНИРАА КУЌА ШТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ ЗА 48 ЧАСА