аерозагадување

Таг
18Вести

НАД 300 ЕВРОПСКИ ГРАДА ВОВЕДОА ЗОНИ НА ЧИСТ ВОЗДУХ, ЧИЈ БРОЈ ПОРАСНА ЗА 40% ЗА ТРИ ГОДИНИ

КИНА ВЕТИ „ЗЕЛЕНА“ ЗИМСКА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, НО НЕ ГАРАНТИРА ДЕКА ЌЕ НЕМА СМОГ

ПАРИЗ ПРЕТСТАВИ ПЛАН ЗА ДРАСТИЧНО НАМАЛУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ ДО 2022

ШВЕДСКА ПРВА ВО ЕВРОПА ЌЕ ВОВЕДЕ ПОВИСОКИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ ЗА АВИОНИТЕ КОИ ПОВЕЌЕ ЗАГАДУВААТ

САН ФРАНЦИСКО И ЛОС АНЏЕЛЕС СЕГА СЕ МЕЃУ НАЈЗАГАДЕНИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ ПОРАДИ ПОЖАРИТЕ

МУРАЛИ КОИ ВПИВААТ СМОГ ЌЕ БИДАТ НАСЛИКАНИ ВО 13 ГРАДОВИ НИЗ СВЕТОТ

ДОДЕКА ЛУЃЕТО СЕДАТ ДОМА, ЗЕМЈАТА СТАНА ПОЧИСТА И ПОДИВА

ВРВОВИТЕ НА ХИМАЛАИ ВИДЛИВИ ЗА ПРВПАТ ВО 30 ГОДИНИ ОТКАКО КАРАНТИНОТ ГО НАМАЛИ ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ИНДИЈА

АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ВО ЕВРОПА СЕ НАМАЛИ КАКО СПОРЕДЕН ЕФЕКТ НА КОРОНАВИРУСОТ