афоризми

Таг
4Вести

АФОРИСТИЧАРОТ АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“

ДЕВЕТМИНА МАКЕДОНСКИ АВТОРИ СЕ ОБЕДИНИЈА ВО ЗБИРКАТА АФОРИЗМИ „НИЗ СИТО И РЕШЕТО“

МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА КНИГА СО ДЕТСКИ АФОРИЗМИ ВО МАКЕДОНИЈА

САТИРИЧАРОТ МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ СО НОВАТА КНИГА ЗАОКРУЖИ ТВОРЕШТВО ОД 35 КНИГИ И 15.000 АФОРИЗМИ