амбасада

Таг
5Вести

СЕДУМ ФИЛМОВИ НА 10. НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ ВО КИНОТЕКАТА

АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КОНКУРС ЗА ВИДЕОКЛИП ОД МЛАДИ ФИЛМАЏИИ ОТВОРЕН ВО ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

АМБИЕНТОТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАНАЃУРИ ПРЕНЕСЕН ВО СКОПЈЕ НА ПРОСЛАВАТА НА 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СЕВЕРНА КОРЕЈА НЕ Е ТАКА ИЗОЛИРАНА ЗЕМЈА, ИМА АМБАСАДА ВО 48 ДРЖАВИ