Авалон

Таг
15Вести

„АВАЛОН“ ПО 20 ГОДИНИ ПОВТОРНО ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ „ТРЕТА МАЈКА“ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЌ

ГРЕЈС ЏОНС ПРВПАТ ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА, ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 6 ЈУЛИ

СЕМЕЈСТВОТО НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ ЌЕ ПЕЕ ВО НЕГОВА ЧЕСТ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

„АВАЛОН“ ЈА ЗАОКРУЖУВА ПРОСЛАВАТА НА 30. РОДЕНДЕН СО „ПСИХОМОДО ПОП“, „ПАРТИБРЕЈКЕРС“ И ТРИБЈУТ БЕНД НА „ЕКВ“

ЅВЕЗДАТА НА САКСОФОНОТ КЕНДИ ДАЛФЕР ЌЕ НАСТАПИ ВО СКОПЈЕ НА 8 АПРИЛ

ДАРИО ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 40 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА