безбедност

Таг
6Вести

КАНАДА ВЕЌЕ НЕМА ДА ПЛАЌА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА ХАРИ И МЕГАН

ТЕРЕНЕЦ НА „МАЗДА“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈБЕЗБЕДЕН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

СО СЕБЕ СЕКОГАШ НОСАМ ВОЕНИ ЗАВОИ ЗА РАНИ, ВЕЛИ ТЕЈЛОР СВИФТ

ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА РАЗВИ СТРАНИЧНИ ВОЗДУШНИ ПЕРНИЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

„МИЦУБИШИ ИКЛИПС КРОС“ ОСВОЈУВА ПЕТ ЅВЕЗДИЧКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ