БМВ

Таг
9Вести

„БМВ“ ПРЕТСТАВИ АВТОМОБИЛ КОЈ МОЖЕ ДА МЕНУВА БОИ

ОСКАРОВЕЦОТ ХАНС ЦИМЕР СОЗДАДЕ ЗВУЧНИ ЕФЕКТИ ЗА НОВ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ НА „БМВ“

„БМВ“ ГО ПРЕТСТАВИ ЕЛЕКТРИЧНИОТ ТЕРЕНЕЦ СО КОЈ ПЛАНИРА ДА ЈА ОСВОИ И АМЕРИКА

„МЕРЦЕДЕС“, „БМВ“ И „АУДИ“ ВЛЕГУВААТ ВО СВЕТОТ НА ЕЛЕКТРИЧНИ СКУТЕРИ

БМВ ГО СОЗДАДЕ НАЈЦРНИОТ ЦРН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

„БМВ“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „МИНИ“ СО КОЈ ЗАЧЕКОРУВА ВО НОВА ЕРА

2019 ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ БУМ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ЛУКСУЗНИ И ТЕРЕНСКИ ВОЗИЛА

ПАРИСКО МОТОРШОУ – ПОЧНУВА НАЈПРЕСТИЖНАТА АВТОИЗЛОЖБА ВО ЕВРОПА

НОВАТА „СЕРИЈА 3“ НА БМВ ЌЕ СЕ ОТКЛУЧУВА И СТАРТУВА ПРЕКУ СМАРТФОН