чистење

Таг
10Вести

ЕЗЕРОТО НЕ Е КОРПА ЗА ОТПАД – МЛАДИ ЕКОЛОГИСТИ ВИКЕНДОВ ГО ЧИСТЕА СТРУШКОТО КРАЈБРЕЖЈЕ

НАД 252 ТОНИ ОТПАД СОБРАНИ ВО 51 ОПШТИНА НА ТРЕТАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА БАЗЕНОТ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

НАД 186 ТОНИ ОТПАД СОБРАНИ ВО 26 ОПШТИНИ НА ВТОРАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

26 ОПШТИНИ ЌЕ СЕ ЧИСТАТ ВО ВТОРАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“ ВО МАЈ

НАД 17.500 ДРВЈА ЌЕ СЕ ЗАСАДАТ КАКО РЕЗУЛТАТ НА ЕКОЛОШКАТА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

ПАРИЗ ЌЕ ВЛОЖИ МИЛИЈАРДА ЕВРА ВО ЧИСТЕЊЕТО НА СЕНА ЗА ДА БИДЕ СПРЕМНА ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО 2024

ЈАПОНИЈА Е ТОЛКУ ЧИСТА ЗАТОА ШТО НИЗ ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ СЕ РАЗВИВА СВЕСТА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

633 НУРКАЧИ ПОСТАВИЈА НОВ ГИНИСОВ РЕКОРД И СОБРАА 1,5 ТОНИ ЃУБРЕ

ВО ГОЛЕМАТА АКЦИЈА НА ЧИСТЕЊЕ НА МОНТ ЕВЕРЕСТ СОБРАНИ 11 ТОНИ ЃУБРЕ