Дина Јашари

Таг
7Вести

ГОРДА СУМ ШТО ВО МАКАРСКА ЈА ДОДЕЛИВ НАГРАДАТА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“ КОЈА ЈАС ЈА ДОБИВ ЛАНИ, КАЖА ПЕЈАЧКАТА ДИНА ЈАШАРИ

„БДМ“, ДИНА ЈАШАРИ, МАТЕЈ ФОЛЦ И ЈАНГ ДИДИ ЌЕ БИДАТ МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕГЗИТ

ДИНА ЈАШАРИ МЕЃУ ДЕВЕТТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

ДИНА ЈАШАРИ, „ПЕРИЈА“ И ЈОН АЈДИ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

„САНАТОРИУМ“, „СУПЕРХИКС“ И ДИНА ЈАШАРИ ЌЕ НАСТАПАТ ЗА 50. РОДЕНДЕН НА МКЦ

ДИНА ЈАШАРИ, КОНСТРАКТА И „ЉУБОЈНА“ МЕЃУ УЧЕСНИЦИТЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ЗВУКОТ НА СКОПЈЕ“

ДИНА ЈАШАРИ МЕЃУ ФИНАЛИСТИТЕ ЗА РЕГИОНАЛНАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“