ДКЦ Карпош

Таг
4Вести

УТРЕ ПО 32. ПАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ОРО БЕЗ ГРАНИЦИ“

ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ЗА КЛАСИЧЕН БАЛЕТ И МОДЕРЕН ТАНЦ НА 12 И 13 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ТРАМБОЛИНИ“ ИМ ОВОЗМОЖИ НА ДЕЦАТА ДА ЈА ПОТТИКНАТ СВОЈАТА КРЕАТИВНОСТ

ДКЦ „КАРПОШ“ ЗА ПРВПАТ ОРГАНИЗИРА ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ