еди Марфи

Таг
13Вести

ЕДИ МАРФИ ГИ ДОВЕДЕ ЌЕРКИТЕ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПОЛИЦАЕЦОТ ОД БЕВЕРЛИ ХИЛС 4“

ЕДИ МАРФИ Е ГОДИНАШНИОТ ДОБИТНИК НА ПОЧЕСНИОТ ЗЛАТЕН ГЛОБУС

„ДОАЃАЊЕ ВО АМЕРИКА 2“ ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН НА „АМАЗОН“ ВО МАРТ

„НЕТФЛИКС“ ГИ ОТКУПИ ПРАВАТА ЗА „ПОЛИЦАЕЦОТ ОД БЕВЕРЛИ ХИЛС 4“

РОБЕРТ ДАУНИ ЏУНИОР ГО ПРЕЗЕМА ЛИКОТ НА ДОКТОР ДУЛИТЛ

ЕДИ МАРФИ ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ ГО ПРАВИ „ПОЛИЦАЕЦОТ ОД БЕВЕРЛИ ХИЛС 4“

ЕДИ МАРФИ СЕ ВРАЌА НА СТЕНД АП КОМЕДИЈАТА ЗА 70 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЕДИ МАРФИ ЌЕ СНИМА ВТОР ДЕЛ ОД „ДОАЃАЊЕ ВО АМЕРИКА“