елка

Таг
10Вести

ТРИ ТЕОРИИ ЗА ТОА КАКО НАСТАНАЛА ТРАДИЦИЈАТА ПРЕД БОЖИК ДА МУ СЕ ОСТАВААТ КОЛАЧИ НА ДЕДО МРАЗ ПОД ЕЛКАТА

ГЕРМАНЕЦ СИ ГО УКРАСИЛ СТАНОТ СО 444 НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ

СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, ПРОСЛАВА НЕМА ДА ИМА

СЕМЕЈСТВО ОД ШЕФИЛД 100 ГОДИНИ УКРАСУВА ИСТА НОВОГОДИШНА ЕЛКА

СКОПЈАНИ НАПРАВИЈА ЕЛКА ЗА ДА ГО СОБОРАТ ГИНИСОВИОТ РЕКОРД

СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА ОД ЛУЃЕ ЗА ГИНИС

СВЕТНА ДИГИТАЛНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, 25 ДЕНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА „ВИНТЕРЛЕНД“

СО ОГНОМЕТ СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

ЕЛКАТА НА РОКФЕЛЕР СВЕТНА СО „СВАРОВСКИ“ ЅВЕЗДА ТЕШКА 400 КИЛОГРАМИ

ЕЛКАТА НА РОКФЕЛЕР СВЕТНА СО 50.000 СИЈАЛИЧКИ И ЅВЕЗДА „СВАРОВСКИ“