Ема Томпсон

Таг
7Вести

ОБЈАВЕНА ПРВА НОВА ПЕСНА ОД ЏОРЏ МАЈКЛ ПО СЕДУМ ГОДИНИ

СУПЕР ШТО ЌЕ ДОБИЈАМ НОВ НАКИТ – ЕМА ТОМПСОН ЈА ДОБИ ТИТУЛАТА ДАМА ОД БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ ОД ЏОРЏ МАЈКЛ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ВО ФИЛМОТ „МИНАТИОТ БОЖИЌ“

ДИЕТИТЕ МИ ГО УПРОПАСТИЈА МЕТАБОЛИЗМОТ, ВЕЛИ ЕМА ТОМПСОН

ЕМА ТОМПСОН ДОБИ ТИТУЛА ДАМА ОД БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА

ЕМА ТОМПСОН ЌЕ РЕЖИРА МЈУЗИКЛ СПОРЕД ФИЛМОТ „ДАДИЛКАТА МЕКФИ“