епидемија

Таг
21Вести

МАКЕДОНИЈА СЕ БЛИЖИ КОН РЕКОРДНИ БРОЈКИ НА КОВИД ПОЗИТИВНИ, НОВИ РЕСТРИКЦИИ НЕ СЕ ВО ПЛАН

МАКЕДОНИЈА СО 870 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, УБЕДЛИВО НАЈМНОГУ ВО ЕДЕН ДЕН ДОСЕГА

МАКЕДОНИЈА БЕЛЕЖИ НОВ РЕКОРД СО 641 НОВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС

МАКЕДОНИЈА ЈА НАДМИНА ГРАНИЦАТА ОД 500 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ НАД 400 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

МАКЕДОНИЈА СО НОВ ДНЕВЕН РЕКОРД ГО НАДМИНА ПРАГОТ ОД 20.000 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС

ВО МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ НАД 300 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

САМО 11 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА, НАЈМАЛКУ ОД 21 АПРИЛ

МАКЕДОНИЈА И НАТАМУ ИМА ПРОСЕК ОД 1.000 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС НЕДЕЛНО

ПЕТ МЕСЕЦИ ОД ПРВИОТ СЛУЧАЈ, МАКЕДОНИЈА СТИГНА ДО 10.000 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС