Европска унија

Таг
16Вести

ЕУ ЈА ПОДДРЖА ЗАБРАНАТА ЗА ПРОДАЖБА НА НОВИ БЕНЗИНСКИ И ДИЗЕЛСКИ АВТОМОБИЛИ ОД 2035

ЕУ БАРА СМАРТФОНИ И ДРУГИ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ДА БИДАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН ПОЛНАЧ

БРИСЕЛ ЌЕ ИМ ДОЗВОЛИ НА МАКЕДОНСКИТЕ ДРЖАВЈАНИ ДА ПАТУВААТ ВО ЕУ

ЕВРОПСКА УНИЈА ЌЕ ВОВЕДЕ ДИГИТАЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПАТУВАЊЕ, СИСТЕМОТ ДОПРВА ЌЕ СЕ РАЗВИВА

ЕУ ГО ОДОБРИ СПОЈУВАЊЕТО НА „ФИАТ“, „ПЕЖО“, „СИТРОЕН“ И „ОПЕЛ“ ВО ЕДНА ГРУПА

ЕВРОПСКАТА УНИЈА УТРЕ СЕ ОТВОРА ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА 14 „БЕЗБЕДНИ“ ДРЖАВИ, МАКЕДОНИЈА НЕ Е НА ЛИСТАТА

БРИСЕЛ Ѝ ОДОБРИ НА МАКЕДОНИЈА ДА ГИ ПОЧНЕ ПРИСТАПНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕВРОПСКА УНИЈА

МАЛО СЕЛО ВО БАВАРИЈА СТАНА НОВ ЦЕНТАР НА ЕУ ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА БРИТАНИЈА

ЕВРОПСКА УНИЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА СТАНЕ ЈАГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНА ДО 2050 И УСВОИ ЗЕЛЕН ПЛАН ОД 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА

НИКОГАШ НЕМА ДА ИМ ЗАБРАНИМЕ НА МАЧКИТЕ СЛОБОДНО ДА СЕ ДВИЖАТ, ИМ ОДГОВОРИ БРИСЕЛ НА ХОЛАНДСКИ НАУЧНИЦИ