галерија

Таг
15Вести

ГАЛЕРИЈАТА УФИЦИ ПРВПАТ СТАНА НАЈПОСЕТУВАНОТО КУЛТУРНО МЕСТО ВО ИТАЛИЈА

БОЛНИЦА, МОСТ И ГАЛЕРИЈА ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРО АРХИТЕКТОНСКО ДЕЛО

ТОСКАНА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ГОЛЕМА УМЕТНИЧКА ГАЛЕРИЈА СО ДЕЛАТА ОД УФИЦИ

СТЕФАН МЛАДЕНОВСКИ И ДАВОР КЕШЌЕЦ СО ПРВА ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ВО МКЦ

ЛЕГЕНДАРЕН ТЕХНО КЛУБ ВО БЕРЛИН ПРЕНАМЕНЕТ ВО ГАЛЕРИЈА ПОРАДИ КОРОНАКРИЗАТА

УМЕТНИЧКИТЕ ДЕЛА ОД БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА ЗА ПРВПАТ ЌЕ БИДАТ ИЗЛОЖЕНИ ЈАВНО

ТАМАРА ЗАБАЗНОСКА СО ИЗЛОЖБАТА „НАТУРА“ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ

ГАЛЕРИЈА ВО ПАРИЗ ИМ ДАВА НА ГОСТИТЕ ШАПКИ СО КРИЛЈА ЗА ДА ДРЖАТ ДИСТАНЦА

СЕ ОТВОРА ГРАФИТИ ГАЛЕРИЈАТА ВО КАТНАТА ГАРАЖА „26 ЈУЛИ“