Хаваи

Таг
7Вести

ХАВАИ ЌЕ ГИ ОТСТРАНИ СЛАВНИТЕ „СКАЛИ ДО РАЈОТ“, КОИ СЕ ЗАБРАНЕТИ ЗА ЈАВНОСТ ОД 1987

ТЕЛЕСКОП ГИ НАПРАВИ НАЈДЕТАЉНИТЕ СНИМКИ ОД ПОВРШИНАТА НА СОНЦЕТО ДОСЕГА

ДЛАБОКО СИНО – ФОТОГРАФКА ДОЖИВЕА БЛИСКА СРЕДБА СО АЈКУЛА ОД 2,5 ТОНИ И ШЕСТ МЕТРИ

ВОЛКАНО – ГРАД НА ХАВАИ КОЈ ЖИВЕЕ СО СТОТИЦИ ЗЕМЈОТРЕСИ НА ДЕН

РЕДОК ХИБРИД НА КИТ И ДЕЛФИН СНИМЕН ПОКРАЈ БРЕГОТ НА ХАВАИ