Хелсинки

Таг
6Вести

СИНГАПУР, ХЕЛСИНКИ И ЦИРИХ ПРОГЛАСЕНИ ЗА НАЈПАМЕТНИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ

ВО ДИГИТАЛНАТА ЕРА, СОВРЕМЕНИТЕ БИБЛИОТЕКИ ДОБИВААТ ФУНКЦИЈА НА ЈАВНА ДНЕВНА СОБА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФИНСКА ЗА 101. РОДЕНДЕН СИ ПОДАРИ БИБЛИОТЕКА ОД 98 МИЛИОНИ ЕВРА СО РОБОТИ-БИБЛИОТЕКАРИ

ХЕЛСИНКИ ОДБИ ДА ИМА СВОЈ „ГУГЕНХАЈМ“ И ИЗГРАДИ ПОДЗЕМЕН МУЗЕЈ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

СЕДУМ ПРЕУБАВИ СПА ЦЕНТРИ КОИ БИ МОЖЕЛЕ ДА СИ ГИ ДОЗВОЛИТЕ