Хјундаи

Таг
9Вести

„ХЈУНДАИ ЈОНИК“ ИЗБРАН ЗА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД

„ХЈУНДАИ ЈОНИК 5“ ПРОГЛАСЕН ЗА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ХЈУНДАИ ТУСОН“ ИЗБРАН ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

„ХЈУНДАИ“ ГО НАЈАВИ ПРВИОТ КОНЦЕПТ ОТКАКО ВЛОЖИ 64 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ“

ВОДОРОДЕН АВТОМОБИЛ Е СПОСОБЕН ДА ПОМИНЕ 800 КИЛОМЕТРИ СО ЕДНО ПОЛНЕЊЕ

ЈУЖНА КОРЕЈА ИНВЕСТИРА МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО САМОВОЗЕЧКИ АВТОМОБИЛИ

„ХЈУНДАИ“ ГО ДИЗАЈНИРАШЕ ПРВОТО СРЕДИШНО ПОСТАВЕНО ВОЗДУШНО ПЕРНИЧЕ

„ТЕСЛА“, ПА СИТЕ ДРУГИ – САМО ОСУМ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ ИМААТ ДОСЕГ ОД 350 КИЛОМЕТРИ