храм

Таг
7Вести

ПРЕТСТАВЕН ДИЗАЈНОТ НА ХРАМОТ ШТО ЌЕ БИДЕ ЗАПАЛЕН НА КРАЈОТ НА ФЕСТИВАЛОТ БРНИНГ МЕН 2024

ФЕСТИВАЛОТ БРНИНГ МЕН ГО ОБЈАВИ ДИЗАЈНОТ НА ЦЕНТРАЛНИОТ ХРАМ ЗА 2023

ЕГИПЕТ ЈА ОТВОРИ РЕНОВИРАНАТА АВЕНИЈА НА СФИНГИТЕ ВО ЛУКСОР, ИЗГРАДЕНА ПРЕД 3.000 ГОДИНИ

ВО ЕГИПЕТ ОТКРИЕН ЕДЕН ОД ЧЕТИРИТЕ ИЗГУБЕНИ СОНЧЕВИ ХРАМОВИ СТАР 4.500 ГОДИНИ

РИМСКИ ПАНТЕОН – НАЈСТАРАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ КОЈА СЀ УШТЕ Е ВО УПОТРЕБА

БУДИСТИЧКИ ХРАМ ВО ЈАПОНИЈА ВОВЕДЕ РОБОТ-СВЕШТЕНИК

ХРАМ ВО МАЛЕЗИЈА ДЕКОРИРАН ВО СИТЕ БОИ, НО НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА ТОА