Индијана Џонс

Таг
10Вести

НОВИОТ „ИНДИЈАНА ЏОНС“ ВО СИНЕПЛЕКС ОД 29 ЈУНИ

ПЕТТИОТ И ПОСЛЕДЕН ФИЛМ ЗА ИНДИЈАНА ЏОНС ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО КАН

ХАРИСОН ФОРД ЌЕ СЕ ОПЕРИРА ПО ПОВРЕДАТА, НО СНИМАЊЕТО НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ЌЕ ПРОДОЛЖИ

ХАРИСОН ФОРД НА 78 ГОДИНИ ПО ПЕТТИ ПАТ СНИМА КАКО ИНДИЈАНА ЏОНС

ФИБИ ВОЛЕР-БРИЏ ЌЕ ГЛУМИ ПОКРАЈ ХАРИСОН ФОРД ВО „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

МАЛКУ ВЕЖБАМ, ЈАДАМ САМО РИБА И ЗЕЛЕНЧУК, ВЕЛИ ХАРИСОН ФОРД ЗА СВОЈАТА ОДЛИЧНА ФОРМА НА 77 ГОДИНИ

НИКОЈ ПОСЛЕ МЕНЕ НЕ СМЕЕ ДА ГО ИГРА ИНДИЈАНА ЏОНС, ВЕЛИ ХАРИСОН ФОРД

НОВ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ И „АВАТАР“ ЌЕ СЕ ИЗМЕНУВААТ СЕКОЈ БОЖИЌ ОД 2021 ДО 2027 ГОДИНА

„ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ОДЛОЖЕН ПО ВТОРПАТ, ЌЕ ИЗЛЕЗЕ ВО 2021

ИНДИЈАНА ЏОНС СТАНУВА ИНДИЈАНА ЏОАН, НАЈАВИ СПИЛБЕРГ