Кајли Џенер

Таг
13Вести

КАЈЛИ ЏЕНЕР И ТИМОТИ ШАЛАМЕ ПОТВРДИЈА ДЕКА СЕ НОВАТА АМЕРИКАНСКА СУПЕРДВОЈКА

КАЈЛИ ЏЕНЕР ГО ДОБИ ВТОРОТО ДЕТЕ СО РАПЕРОТ ТРЕВИС СКОТ

„ФОРБС“ ЈА ИСФРЛИ КАЈЛИ ЏЕНЕР ОД СВОЈАТА ЛИСТА НА МИЛИЈАРДЕРИ

КАЈЛИ ЏЕНЕР ЈА ПРОДАДЕ СВОЈАТА КОЗМЕТИЧКА КОМПАНИЈА ЗА 600 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НАЈПОПУЛАРНОТО ЈАЈЦЕ НА ИНСТАГРАМ Е ДЕЛ ОД КАМПАЊА ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ

КАЈЛИ ЏЕНЕР ЈА ПРЕДВОДИ НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА МИЛИОНЕРИ КОИ ЗАРАБОТУВААТ ОД СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

КАЈЛИ ЏЕНЕР ГО НАДМИНУВА ЗАКЕРБЕРГ КАКО НАЈМЛАД МИЛИЈАРДЕР НА СВЕТОТ

ТРАМП И ШЕСТГОДИШНО МОМЧЕ МЕЃУ НАЈВЛИЈАТЕЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА ИНТЕРНЕТ

КАЈЛИ ЏЕНЕР ЗАРАБОТУВА МИЛИОН ДОЛАРИ ОД ОБЈАВА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ