ЈАЈЦЕ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА КАЈЛИ ЏЕНЕР НА ИНСТАГРАМ

Њујорк, (Верџ)

Фотографија на обично мало јајце ја презеде титулата на најлајкуван пост на Инстаграм од Кајли Џенер.

Објавена од корисникот Ег Генг на 4 јануари, таа имала за цел токму да го урне рекордот на Џенер, односно нејзиниот пост дека се породила. Јајцето го надминало рекордот на Џенер од 18 милиони лајкови вчеравечер и моментално е на повеќе од 25 милиони лајкови.

„Ова е лудило. Какво време да се биде жив“, напиша Ег Генг и им се заблагодари на сите кои помогнале.

Не се чекаше долго на одговор од Кајли Џенер, која објави кратко видео во коешто крши јајце.