карантин

Таг
30Вести

ВО ПАНДЕМИЈАТА СЕ НАМАЛИЛА УПОТРЕБАТА НА МДМА ВО ЕВРОПА, ДРУГИТЕ ДРОГИ СЕ ВО ПОРАСТ

ПЕШТЕРСКИ СИНДРОМ – ПОВТОРНАТА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА МНОГУМИНА Е ТЕШКА ПО ДОЛГАТА ИЗОЛИРАНОСТ

ТУРИСТИТЕ ВО ТАЈЛАНД ЌЕ МОЖАТ ДА ГО ПОМИНАТ КАРАНТИНОТ НА ЈАХТА

РЕСТОРАНИТЕ И КАФУЛИЊАТА СЕ ВО СРЦЕТО НА ЕВРОПСКИОТ НАЧИН НА ЖИВОТ, А СО НОВИТЕ МЕРКИ ИМ СЕ ЗАКАНУВА ПЛИМА ОД БАНКРОТИ

ПОЛ МАКАРТНИ ЌЕ ОБЈАВИ НОВ АЛБУМ ШТО ГО СНИМИЛ САМ ЗА ВРЕМЕ НА КАРАНТИН

МЕЛБУРН – НАЈГОЛЕМИОТ ГРАД НА СВЕТОТ КОЈ СЕ НАОЃА ВО КАРАНТИН

ИСКЛУЧЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВРЕМЕ НА РУЧЕК И ДРЕМКА ОД 15 МИНУТИ – ГЕРМАНСКИ СОВЕТИ ЗА РАБОТА ОД ДОМА

РАГБИ ТИМ КОЈ ЗАМИНАЛ ДА ИГРА НАТПРЕВАР ПРЕД 104 ДЕНА СЀ УШТЕ НЕ Е ВРАТЕН ДОМА

ИТАЛИЈАНЦИТЕ ПО ТРИ МЕСЕЦИ ПОВТОРНО СМЕАТ ДА ПАТУВААТ

ПО ДВА МЕСЕЦА, УТРЕ СЕ УКИНУВА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, В ЧЕТВРТОК СЕ ОТВОРААТ И КАФУЛИЊАТА