киносали

Таг
8Вести

„ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“ НА БЈЕЛОГРЛИЌ ОД 9 НОЕМВРИ ИГРА ВО ШЕСТ ГРАДА ВО МАКЕДОНИЈА

„ГОДЗИЛА ПРОТИВ КОНГ“ Е ФИЛМ СО НАЈДОБРО ОТВОРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА КОРОНАКРИЗАТА, ИГРА И ВО СИНЕПЛЕКС

ДОСТАВА НА ПУКАНКИ – НОВ НАЧИН ЗА ЗАРАБОТКА НА БЕЛГИСКИ СИНЏИР НА КИНА

СТРАВОТ ОД МАЛА ЗАРАБОТКА ЈА ПОМЕСТИ ПРЕМИЕРАТА НА „ВОНДЕР ВУМАН 1984“

ВО КИНАТА ВО САД ЌЕ СЕ ОДИ СО МАСКА, ПРВАТА ПРЕМИЕРА Е НА „МУЛАН“ НА 24 ЈУЛИ

КИНОСАЛИТЕ НИЗ СВЕТОТ ИЗГУБИЈА 5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ФИЛМСКАТА ИНДУСТРИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ГО МЕРИ НИВОТО НА СТРЕС ЗА ДА ЈА ОДРЕДИ ЦЕЛНАТА ПУБЛИКА