Кока-кола

Таг
9Вести

МЕСТО „КОКА-КОЛА“, „ФАНТА“ И „СПРАЈТ“, РУСИТЕ ЌЕ ПИЈАТ „КУЛ КОЛА“, „ФЕНСИ“ И „СТРИТ“

РУСИТЕ ПО ПОВЕЌЕ ОД 60 ГОДИНИ ОСТАНУВААТ БЕЗ „ПЕПСИ“

ВРЕДНОСТА НА „КОКА КОЛА“ ПАДНА ЗА ЧЕТИРИ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ОТКАКО РОНАЛДО ПОВИКА ДА СЕ ПИЕ ВОДА

ОСКАРОВЕЦОТ ВАИТИТИ ЈА СНИМИ НОВАТА БОЖИЌНА РЕКЛАМА НА „КОКА-КОЛА“

„КОКА-КОЛА“ СО ЛИМОН ПРИСТИГНА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

ТРАМП НАЗДРАВИ ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ СО ДИЕТАЛНА КОКА-КОЛА ВО ВИНСКА ЧАША

„КОКА КОЛА“ ГО ЛАНСИРАШЕ ПРВИОТ АЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

„КОКА-КОЛА“ ПРВПАТ ЌЕ ПРАВИ АЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК