Квентин Тарантино

Таг
33Вести

ТАРАНТИНО ГО ЧЕКА ВТОРОТО ДЕТЕ СО 20 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА СОПРУГА

РАЗМИСЛУВАВ, НО НЕМА ДА СЕ ПЕНЗИОНИРАМ СО РИМЕЈК НА „КАСАПСКИ КУЧИЊА“, ВЕЛИ ТАРАНТИНО

НИКОЛАС КЕЈЏ ЌЕ ГО ГЛУМИ НИКОЛАС КЕЈЏ ВО ФИЛМ ЗА НИКОЛАС КЕЈЏ

ТАРАНТИНО И КИНА СЕ СКАРАА ЗА ПРИКАЖУВАЊЕТО НА БРУС ЛИ ВО НЕГОВИОТ НОВ ФИЛМ

ТАРАНТИНО ЌЕ НАПРАВИ ТВ-СЕРИЈА ОД „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

ТАРАНТИНО ГО ЧЕКА ПРВОТО ДЕТЕ НА 56 ГОДИНИ

ФИЛМОТ НА ТАРАНТИНО СО БРЕД ПИТ И ЛЕОНАРДО ДИКАПРИО ОД ДЕНЕС ИГРА ВО СКОПЈЕ

„МЕДЕНА ЗЕМЈА“ И НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО ВО ИСТ ВИКЕНД ИМАА ПРЕМИЕРА ВО САД

РАЗГОВАРАМЕ СО УМА ТУРМАН ЗА ТРЕТ „УБИЈ ГО БИЛ“, НАЈАВИ ТАРАНТИНО