ликовна колонија

Таг
8Вести

ГАЛИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА СО ФОКУС НА ЕКОЛОГИЈАТА И ДИГИТАЛНАТА УМЕТНОСТ

ВЕВЧАНСКАТА ПРИРОДА Е НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА ЗА СЛИКАЊЕ, КАЖАА УЧЕСНИЦИТЕ НА ЛИКОВНАТА КОЛОНИЈА „ВЕВЧАНСКИ ВИДУВАЊА“

ДЕЛА ОД ЛИКОВНАТА КОЛОНИЈА „НЕГОТИНО 2020“ ПРЕТСТАВЕНИ НА ИЗЛОЖБА ВО ВЕЛЕС

НОВАТА РЕАЛНОСТ СО КОРОНАВИРУСОТ БЕШЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА 57. СТРУМИЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

ГАЛИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА СО 18 УМЕТНИЦИ, ОД КОИ 9 ЌЕ ТВОРАТ ОНЛАЈН

УМЕТНИЦИ ОД БАЛКАНОТ ТВОРАТ НА ЛИКОВНАТА КОЛОНИЈА „ТРПЕЈЦА 2019“

ПОЧНУВА ЈУБИЛЕЈНАТА 30. ГАЛИЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

„ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ“ РАСПИША КОНКУРС ЗА МЛАДИ СЛИКАРИ ЗА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ВО ВЕВЧАНИ