„Луј Витон“

Таг
9Вести

„ЛУЈ ВИТОН“ ПРОДАВА МАШКА ЧАНТА ВО ОБЛИК НА АВИОН КОЈА ЧИНИ 39.000 ДОЛАРИ

„ЛУЈ ВИТОН“ ДИЗАЈНИРАШЕ ЗАШТИТЕН ВИЗИР ОД РЕЧИСИ 1.000 ДОЛАРИ

СОПСТВЕНИКОТ НА „ЛУЈ ВИТОН“ ЌЕ ПРОИЗВЕДУВА СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА РАЦЕ И ЌЕ ГИ ДОНИРА

„ЛУЈ ВИТОН“ ГО ОТВОРИ СВОЈОТ ПРВ РЕСТОРАН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВТОРИОТ НАЈГОЛЕМ ДИЈАМАНТ НА СВЕТОТ ИЗЛОЖЕН ВО ПАРИЗ

РИЈАНА ГО ШИРИ СВОЕТО ВЛИЈАНИЕ ВО СВЕТОТ НА МОДАТА СО НОВИОТ БРЕНД „ФЕНТИ“

„ЛУЈ ВИТОН“ ЌЕ РАБОТИ СО РИЈАНА – ЛУКСУЗНИТЕ БРЕНДОВИ ВО ПОТРАГА ПО МЛАДИ КУПУВАЧИ

МОДНИТЕ КУЌИ ГИ ОТВОРИЈА ВРАТИТЕ ЗА ДА ГО ПРЕТСТАВАТ ПРОЦЕСОТ НА ШИЕЊЕ НА ЛУКСУЗНИ ФУСТАНИ

ВСЕЛЕНСКАТА ОДИСЕЈА НА „ЛУЈ ВИТОН“ ЈА ЗАТВОРИ ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА