Мајли Сајрус

Таг
7Вести

МАЈЛИ САЈРУС ЌЕ ПЕЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ВО ПРЕСРЕТ НА СУПЕРБОУЛ

МАЈЛИ САЈРУС ЌЕ СНИМА АЛБУМ СО ПРЕРАБОТКИ НА „МЕТАЛИКА“

МАЈЛИ САЈРУС И ЛИЈАМ ХЕМСВОРТ СЕ РАЗДЕЛИЈА ПО ОСУМ МЕСЕЦИ БРАК

НОВИОТ ВУДСТОК ФЕСТИВАЛ Е ОТКАЖАН, ОБЈАВИ ГЛАВНИОТ СПОНЗОР

МАЈЛИ САЈРУС И ЛИЈАМ ХЕМСВОРТ СЕ ВЕНЧАА ПО 10-ГОДИШНА ВРСКА

ЈАС СУМ ПАНСЕКСУАЛНА, ОБЈАВИ ПЕЈАЧКАТА И АКТЕРКА ЏАНЕЛ

ЦРВЕН КИЛИМ НА ГРЕМИ: ЛЕДИ ГАГА КАКО КАЛИСИ, РИЈАНА ВО ФУСТАН СО 275.000 КРИСТАЛИ