Макфест

Таг
19Вести

ПАЈАК И ЈОВАН ЈОВАНOB ЈА ПРЕРАБОТИЈА ПЕСНАТА „МАГИЈА“, КОЈА ПОБЕДИ НА МАКФЕСТ ВО 1998

ПОП-ПЕЈАЧОТ ПАНЧЕ КАСАПСКИ СНИМИ СПОТ ВО СТОКХОЛМ ЗА БАЛАДАТА „ПОМИНИ“

ПЕЕВМЕ ЗА ЉУБОВТА КАКО ИНТИМНА И УНИВЕРЗАЛНА ПОРАКА, ВЕЛИ ВЕРА МИЛОШЕВСКА-ЈОСИФОВСКА ОД „ЉУБОЈНА“ ЗА ДЕБИТО НА МАКФЕСТ

НИ СО 25 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ НА ЈУТЈУБ НЕ МИСЛАМ ДЕКА СУМ ЅВЕЗДА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЛАРА ИВАНОВА

КИРО ГЛИГОРОВ ГЛАСАШЕ ЗА МЕНЕ НА „МАКФЕСТ“ КОГА ИМАВ 17 ГОДИНИ, И ТОА МИ Е НАЈГОЛЕМА ЧЕСТ, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ

СЕ ПИШУВАА ПЕТИЦИИ ДА СЕ ВРАТАМ НА „МАКФЕСТ“, РЕЧЕ ВЕРА ЈАНКОВИЌ КОЈА ПО 10 ГОДИНИ ПАК ДОЈДЕ КАКО ПРЕЗЕНТЕРКА НА ФЕСТИВАЛОТ

МУЗИЧКИ И СЦЕНСКИ МОДЕРЕН „МАКФЕСТ“, НО БЕЗ НАГРАДИ И СО НОСТАЛГИЈА ПО СТАРИТЕ ХИТОВИ

„БЕЛА“ НА ЛАРА ИВАНОВА И ХРИСТИЈАН НАСТЕСКИ Е НАЈСЛУШАНАТА ПЕСНА МЕЃУ ДВЕ ИЗДАНИЈА НА МАКФЕСТ

ГИ ЖИВЕАМ МОИТЕ НАЈУБАВИ ЗЛАТНИ ГОДИНИ, ВЕЛИ ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ПРЕД КОНЦЕРТИТЕ ВО СКОПЈЕ

МАКФЕСТ ЗА ПРВПАТ БЕЗ ПАРИЧНИ НАГРАДИ, ПО ДВЕ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА