Мате Римац

Таг
7Вести

„БУГАТИ РИМАЦ“ ПОЧНА СО РАБОТА, НОВИТЕ ХИПЕРАВТОМОБИЛИ ЌЕ СЕ РАЗВИВААТ ВО ОКОЛИНАТА НА ЗАГРЕБ

ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ“ ГО ПРЕЗЕМА „БУГАТИ“

ХРВАТСКАТА АВТОКОМПАНИЈА „РИМАЦ“ ЌЕ ГРАДИ НОВО СЕДИШТЕ ОД 200 МИЛИОНИ ЕВРА, ЌЕ ИМА И ТЕСТ ПАТЕКА

ХРВАТСКАТА АВТОКОМПАНИЈА „РИМАЦ“ БИ МОЖЕЛА ДА ГО ПРЕЗЕМЕ „БУГАТИ“

ХРВАТОТ РИМАЦ ЗА ТРИ НЕДЕЛИ ГО РАСПРОДАДЕ СУПЕРАВТОМОБИЛОТ ОД 1,7 МИЛИОНИ ЕВРА

ХРВАТОТ МАТЕ РИМАЦ ГО ПОКАЖА СВОЕТО НОВО ЧУДО ОД ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ АВТОМОБИЛИ“ ГО ПРЕДИЗВИКА „ТЕСЛА“ СО СВОЈОТ НОВ МОДЕЛ