Никола Јокиќ

Таг
5Вести

МЕСТО ДА ЈА СЛАВИ ИСТОРИСКАТА НБА ТИТУЛА СО ЦЕЛИОТ ДЕНВЕР, НА ЈОКИЌ МУ СЕ ПОВАЖНИ ТРКИ СО КОЊИ ВО РОДНИОТ СОМБОР

ЈОВИЌ ИЛИ ЈОКИЌ, СРБИЈА ЌЕ ГО ДОБИЕ ПЕТТИОТ НБА ШАМПИОН

НИКОЛА ЈОКИЌ ЌЕ ГО ПОТПИШЕ НАЈБОГАТИОТ ДОГОВОР ВО ИСТОРИЈАТА НА НБА

НИКОЛА ЈОКИЌ СТАНА ПРВИОТ ИГРАЧ ВО НБА СО 2.000 ПОЕНИ, 1.000 СКОКОВИ И 500 АСИСТЕНЦИИ ВО ЕДНА СЕЗОНА

НИКОЛА ЈОКИЌ ВЛЕЗЕ ВО НБА КАКО 41. ИЗБОР НА ДРАФТОТ, А СЕГА Е БРОЈ ЕДЕН