Нов Зеланд

Таг
41Вести

СМРЕКА НА НОВОЗЕЛАНДСКИ ОСТРОВ Е НАЈОСАМЕНОТО ДРВО НА СВЕТОТ

НАЦИОНАЛНАТА АВИОКОМПАНИЈА НА НОВ ЗЕЛАНД ПРВА ЌЕ ВОВЕДЕ КРЕВЕТИ И ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЕКОНОМСКАТА КЛАСА

ОБНОВЕНИТЕ УРБАНИ ШУМИ ВО НОВ ЗЕЛАНД ПРИДОНЕСОА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ ПОПУЛАЦИЈАТА ПТИЦИ

СВЕТОТ ЈА ПРЕЧЕКУВА 2022, САМОА И ТОНГА ТРАДИЦИОНАЛНО ПРВИ СЛАВАТ

АВСТРАЛИЈЦИТЕ И НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ РАЗВИЛЕ НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА ВО НАУКАТА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА

РЕДОК АНТАРКТИЧКИ ПИНГВИН ЗАВРШИЛ НА 3.000 КМ ОДДАЛЕЧЕНИОТ НОВ ЗЕЛАНД

ЛИЛЈАК ПОБЕДИ ВО ИЗБОРОТ НА ПТИЦА НА ГОДИНАТА ВО НОВ ЗЕЛАНД

ОКЛЕНД ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР ГРАД ЗА ЖИВЕЕЊЕ ОТКАКО ПАНДЕМИЈАТА НАПРАВИ НОВ ПОРЕДОК

ПРЕМИЕРКАТА НА НОВ ЗЕЛАНД ЏЕСИНДА АРДЕРН ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ СЕ МАЖИ, НО НЕ ГО ОТКРИ ДАТУМОТ

ТВ-СЕРИЈАТА „ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ“ ЌЕ БИДЕ ПОСКАПА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“