откажување

Таг
7Вести

ГЕРМАНИЈА ГО ОТКАЖА ОКТОБЕРФЕСТ ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД

ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛИ ГО ГЛЕДААТ СПАСОТ НА СЕЗОНАТА ВО ЗАБРЗАНОТО ВАКЦИНИРАЊЕ ПРОТИВ КОВИД-19

АВТОСАЕМОТ ВО ЖЕНЕВА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ И ДОГОДИНА И ЌЕ БИДЕ ПРОДАДЕН

ШОН ПОЛ НЕ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ, КОНЦЕРТОТ ОТКАЖАН

АМЕРИКАНКА ПО ГРЕШКА САМА СЕ ВОЗЕЛА ВО АВИОН

МОРИСИ ОТКАЖА КОНЦЕРТ ОТИ МУ БИЛО ПРЕСТУДЕНО ДА ПЕЕ НА 4 СТЕПЕНИ