претседател

Таг
7Вести

ОД РЕГАН ДО ЗЕЛЕНСКИ – ЅВЕЗДИТЕ НА ШОУ БИЗНИСОТ КОИ СТАНАА ПРЕТСЕДАТЕЛИ

ЧАША СО ЛИКОТ НА МАКРОН ЗА 25 ЕВРА- ЕЛИСЕЈСКАТА ПАЛАТА ЗА ПРВПАТ ЌЕ ПРОДАВА СУВЕНИРИ

МОРАВ ДА ГО ЗАПОЗНААМ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОЈ ВОЗИ ТРАКТОР, ВЕЛИ КУСТУРИЦА ЗА ФИЛМОТ ЗА ХОЗЕ МУХИКА

АКО СЕ КАНДИДИРАМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ИЛЈАДА ОТСТО ЌЕ ГО ПОБЕДАМ ТРАМП, ВЕЛИ АЛЕК БОЛДВИН

ВО АФРИКА Е НОРМАЛНО ДА СЕ БИДЕ НА ВЛАСТ ПОВЕЌЕ ОД 30 ГОДИНИ