референдум

Таг
8Вести

ПАРИЖАНИТЕ ИЗГЛАСАА ЗАБРАНА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

ШВАЈЦАРИЈА Е 30. ЗЕМЈА НА СВЕТОТ КОЈА ГИ ОЗАКОНИ ГЕЈ БРАКОВИТЕ

ШВАЈЦАРСКИТЕ ДЕЦА ВО ГРАДИНКА УЧАТ ЗА ДЕМОКРАТИЈА И СИ ИГРААТ РЕФЕРЕНДУМИ

НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ СИЛНО ПОДЕЛЕНИ ВО ПРЕСРЕТ НА ГЛАСАЊЕТО ЗА ЛЕГАЛИЗИРАЊЕ НА МАРИХУАНАТА

КАМБЕРБАЧ ИГРА ГЛАВНА УЛОГА ВО ТВ-ФИЛМ ЗА БРЕГЗИТ

МАКЕДОНИЈА НА РЕФЕРЕНДУМ ЌЕ ГЛАСА ЗА ИМЕТО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

КАКО ЛАЖНИ ВЕСТИ ЈА ПОДГРЕВАА ТЕНЗИЈАТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО КАТАЛОНИЈА