реге

Таг
11Вести

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМОТ ЗА БОБ МАРЛИ, ПРЕМИЕРАТА Е ВО ЈАНУАРИ

„КОНКЕРИНГ ЛАЈОН“ СЛАВИ 15 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ

МОЈАТА НОВА ГОЛЕМА АМБИЦИЈА Е ДА ОСВОЈАМ ГРЕМИ – ЈУСЕИН БОЛТ ГО НАЈАВИ СВОЈОТ ПРВ АЛБУМ

40 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА БОБ МАРЛИ, НЕГОВОТО НАСЛЕДСТВО И НАТАМУ СИЛНО ОДЕКНУВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

РЕГЕ МУЗИКАТА ЌЕ БИДЕ ЗАШТИТЕНА ОД ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

ШОН ПОЛ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ СО ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ ВО РЕГИОНОТ

РИЈАНА ВО ГОЛЕМА ТАЈНОСТ ГО СНИМА НОВИОТ АЛБУМ, ДОСЕГА Ѝ СЕ ПОНУДЕНИ 500 СНИМКИ

СВЕТСКАТА РЕГЕ И ХИП ХОП ЅВЕЗДА ШОН ПОЛ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 23 АВГУСТ

РИЈАНА СНИМА РЕГЕ АЛБУМ ИНСПИРИРАН ОД БОБ МАРЛИ

„КОНКЕРИНГ ЛАЈОН“ СЛАВАТ 11 ГОДИНИ СО КОНЦЕРТ ВО „СТАНИЦА 26“