роботи

Таг
10Вести

ДЕЦАТА УЧАТ И СИ ИГРААТ СО РОБОТИ ВО ГРАДИНКИТЕ ВО СЕУЛ ЗА ДА СЕ ПОДГОТВАТ ЗА ИДНИНАТА

ХОЛАНДИЈА СЀ ПОВЕЌЕ КОРИСТИ РОБОТИ-КЕЛНЕРИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНАВИРУСОТ

РОБОТИ ЌЕ Ѝ ПОМАГААТ НА ПУБЛИКАТА НА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО

ПРВИОТ РОБОТИЗИРАН ХОТЕЛ НА СВЕТОТ „ОТПУШТИЛ“ ПОЛОВИНА ОД РОБОТИТЕ

ЈАПОНСКИ РОБОТИ НАПРАВИЈА ИСТОРИСКО СЛЕТУВАЊЕ НА ПОВРШИНА НА АСТЕРОИД

РОБОТИТЕ ЌЕ ПРЕЗЕМАТ НЕКОИ РАБОТНИ МЕСТА, НО И ЌЕ СОЗДАДАТ МИЛИОНИ НОВИ

ПАРАЛЕЛНО СО ОЛИМПИЈАДАТА, ВО ЈУЖНА КОРЕЈА СКИЈАА И РОБОТИ

НАУЧНИЦИ СОЗДАДОА ВЕШТАЧКА КОЖА ЗА ДА МОЖАТ РОБОТИТЕ ДА „ЧУВСТВУВААТ“