село

Таг
11Вести

БОХИЊ И ТРИ ШПАНСКИ МЕСТА НА ЛИСТАТА НА НАЈДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ СЕЛА НА СВЕТОТ

ШКОТСКИ БИЗНИСМЕН КУПИ И ОБНОВИ ЦЕЛО СЕЛО ВО ИТАЛИЈА, КОЕ БИЛО НАПУШТЕНО 50 ГОДИНИ

СЕЛО ВО ШПАНИЈА ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ВО УКРАИНА ВО ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ

УМОРНО ОД ИСМЕВАЊАТА И КРАДЕЊЕТО НА ЗНАЦИТЕ, АВСТРИСКОТО СЕЛО ФУКИНГ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ПО 1.000 ГОДИНИ

ЦЕЛО СЕЛО ВО ШВЕДСКА СЕ ПРОДАВА ЗА 7,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ХОЛАНДСКО СЕЛО СО 60 ЖИТЕЛИ ГОДИШНО ГО ПОСЕТУВААТ 600.000 ТУРИСТИ