Синеплекс

Таг
54Вести

ПРВИОТ МЈУЗИКЛ НА СПИЛБЕРГ „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

ФИЛМОТ ЗА СРПСКАТА ФОЛК ЛЕГЕНДА ТОМА ЗДРАВКОВИЌ ОД ВИКЕНДОВ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ВТОРО КИНО СИНЕПЛЕКС ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВО СКОПЈЕ

СИНЕПЛЕКС УТРЕ ГИ ОТВОРА КИНОСАЛИТЕ ПО ШЕСТ И ПОЛ МЕСЕЦИ ПАУЗА

АВАНТУРА СО ХАРИСОН ФОРД И КОМЕДИЈА СО САЛМА ХАЈЕК ВО СИНЕПЛЕКС

„МАЛИ ЖЕНИ“ И „ГОСПОДА“ НА ГАЈ РИЧИ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

„ДУЛИТЛ“ И „ЛОШИ МОМЦИ 3“ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС

ПОБЕДНИКОТ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ „1917“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

ПРЕТПРЕМИЕРАТА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ СО 11 ПРОЕКЦИИ ВО СИНЕПЛЕКС