слика

Таг
12Вести

АВТОПОРТРЕТ НА ВАН ГОГ НАЈДЕН СКРИЕН ЗАД ЕДНА ОД НЕГОВИТЕ СЛИКИ

СЛАТКАРИ ОД БАСКИЈА ПРАВАТ ЧОКОЛАДНА ВЕРЗИЈА НА „ГЕРНИКА“ ЗА 85-ГОДИШНИНАТА ОД БОМБАРДИРАЊЕТО НА ГРАДОТ

НЕПОЗНАТО ДЕЛО ОД ВАН ГОГ КОЕ 100 ГОДИНИ БИЛО ПО ПРИВАТНИ КОЛЕКЦИИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 13 МИЛИОНИ ЕВРА

НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ ПРОДАДЕНА ЗА 62 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, ПАРИТЕ ЌЕ ОДАТ ЗА ДЕЦАТА ОД ЦЕЛ СВЕТ

БРИТАНСКИ УМЕТНИК ЈА ДОВРШИ НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ, ЌЕ ЈА ПРОДАВА ВО ДЕЛОВИ ЗА 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПОРТРЕТ ОД БОТИЧЕЛИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 92 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„ПТИЦА СО ГРАНАТА“ НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 170.000 ЕВРА

БРИТАНСКИ УМЕТНИК ЈА ПРАВИ НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ И ЌЕ ЈА ПРОДАВА ЗА 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

СЛИКАТА НА БАНКСИ СО ШИМПАНЗА КАКО ПРАТЕНИЦИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 9,9 МИЛИОНИ ФУНТИ

СЛИКАТА „ЛЕОПАРД“ НА 14-ГОДИШНАТА АНГЕЛА ПЕТРУШЕВСКА ДОБИ НАГРАДА НА СВЕТСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ЈАПОНИЈА