супермесечина.

Таг
10Вести

СВЕТОТ ЈА ВИДЕ ПОСЛЕДНАТА СИНА СУПЕРМЕСЕЧИНА ДО 2037 ГОДИНА

ПРВАТА ОД ДВЕТЕ СУПЕРМЕСЕЧИНИ ВО АВГУСТ ВИДЕНА НИЗ СВЕТОТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВО АВГУСТ ЌЕ ИМА ДВЕ СУПЕРМЕСЕЧИНИ, ШТО НЕМА ДА СЕ ПОВТОРИ ДО 2037

ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ И КРВАВА СУПЕРМЕСЕЧИНА СЕ СОВПАДНАА НОЌЕСКА

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ ГО ВИДОА ПРВОТО ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ПО ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ

СУПЕРМЕСЕЧИНАТА ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ СОВПАДНЕ СО ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ, НО НЕМА ДА БИДЕ ВИДЛИВО ОД МАКЕДОНИЈА

СВЕТОТ НОЌЕСКА УЖИВАШЕ ВО ПОСЛЕДНАТА СУПЕРМЕСЕЧИНА ВО 2020 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЦРВЕНА, ПОГОЛЕМА И ПОСВЕТЛА – ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ И СУПЕРМЕСЕЧИНА ВО ЕДНО (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОСЛЕДНО ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ ДО 2021 – СВЕТОТ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА СУПЕРКРВАВА ВОЛЧЈА МЕСЕЧИНА

НАД 16 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ПОГЛЕДНАЛЕ ЛАЖНО ВИДЕО СО СУПЕРМЕСЕЧИНА НА ФЕЈСБУК