Светски ден на театарот

Таг
6Вести

ШТИПСКИОТ ТЕАТАР ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ СО ПРЕМИЕРАТА НА „LÉ КРЕТЕН“

МНТ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ СО БЕСПЛАТНА ИЗВЕДБА НА ПРЕТСТАВАТА „САМО ГЛАС“

ФДУ ЌЕ ГО СЛАВИ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ОД 27 МАРТ ДО 27 АПРИЛ

ТЕАТАРОТ ГО ОСЛОБОДУВА СТРАВОТ, А ОСЛОБОДЕН ЧОВЕК Е СРЕЌЕН, ВЕЛИ АКТЕРКАТА КОНЕСКА-РУСИ ВО ПОРАКАТА ЗА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

ПУБЛИКАТА НЕ СМЕЕ ДА СИ ОДИ ПРАЗНА ОД ПРЕТСТАВА – ДЕНЕСКА СЕ СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

ПРЕМИЕРА НА „НЕ СЕГА, ДРАГА“ НА КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА