теренец

Таг
23Вести

„ПЕЖО“ СОЗДАДЕ ПОВЕЌЕ ОД КЛАСИЧЕН ТЕРЕНЕЦ СО НОВИОТ „408“

ОСКАРОВЕЦОТ ХАНС ЦИМЕР СОЗДАДЕ ЗВУЧНИ ЕФЕКТИ ЗА НОВ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ НА „БМВ“

ТЕРЕНЕЦОТ „EQA“ Е ПРВИОТ ОД НЕКОЛКУТЕ НОВИ ЕЛЕКТРИЧНИ МОДЕЛИ НА „МЕРЦЕДЕС“ ОВАА ГОДИНА

„БМВ“ ГО ПРЕТСТАВИ ЕЛЕКТРИЧНИОТ ТЕРЕНЕЦ СО КОЈ ПЛАНИРА ДА ЈА ОСВОИ И АМЕРИКА

ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ НА „ШКОДА“ Е ПОЧЕТОК НА НОВА ЕРА ЗА КОМПАНИЈАТА

„НИСАН“ СЕ ОБИДУВА ДА СИ ГО ПОДОБРИ ИМИЏОТ СО НОВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ „АРИЈА“

„КИА ТЕЛУРАЈД“ ПРОГЛАСЕН ЗА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ЛЕКСУС“ ГО СОЗДАДЕ ПРВИОТ ТЕТОВИРАН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

НОВ КИНЕСКИ ТЕРЕНЕЦ ГИ ШТИТИ ПАТНИЦИТЕ И ОД ВИРУСИ

ПРВИОТ ТЕРЕНЕЦ НА „АСТОН МАРТИН“ ТРЕБА ДА ПРИВЛЕЧЕ БОГАТИ ЖЕНИ