Тесла

Таг
28Вести

МАСК ИЗГУБИЛ 165 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО 2022, ШТО Е НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД

„ТЕСЛА“ ЈА НАДМИНА ПАЗАРНАТА ВРЕДНОСТ ОД ЕДЕН ТРИЛИОН ДОЛАРИ

ИЛОН МАСК ВЕЛИ ДЕКА „ТЕСЛА“ РАЗВИВА ХУМАНОИДЕН РОБОТ КОЈ ЌЕ ВРШИ ДОСАДНИ И ОПАСНИ ЗАДАЧИ

„ТЕСЛА“ СЕ ОТКАЖА ОД ПЛАЌАЊА ВО БИТКОИНИ ЗАШТО СЕ ШТЕТНИ ПО ОКОЛИНАТА

АВТОМОБИЛИТЕ НА „ТЕСЛА“ СЕГА МОЖЕ ДА СЕ КУПАТ И СО БИТКОИНИ

ИЛОН МАСК СТАНА НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

ИЛОН МАСК ГО НАДМИНА БИЛ ГЕЈТС И СТАНА ВТОРИОТ НАЈБОГАТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

ИЛОН МАСК СТАНА ТРЕТИОТ НАЈБОГАТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ ПО НОВИОТ ПОРАСТ НА ВРЕДНОСТА НА АКЦИИТЕ НА „ТЕСЛА“

ИЛОН МАСК ЈА ПРЕТСТАВИ „ТЕСЛА ТЕКИЛА“ ОД 250 ДОЛАРИ И ВЕДНАШ ЈА РАСПРОДАДЕ

АВТОМОБИЛИТЕ НА „ТЕСЛА“ ЌЕ СТАНАТ ЦЕЛОСНО АВТОНОМНИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, ВЕЛИ ИЛОН МАСК