турнеја

Таг
65Вести

МНТ СО „РАБОТИ ЗА КОИ НЕ ЗБОРУВАМЕ“ ОДИ НА ТУРНЕЈА ВО СРБИЈА, ПОЛСКА, БИХ И МАКЕДОНИЈА

„РОЛИНГ СТОУНС“ ЈА ПОЧНА ПРВАТА ТУРНЕЈА БЕЗ ТАПАНАРОТ ЧАРЛИ ВОТС ОД 1963

ЕДВАЈ МОЖАМ ДА ГИ ДРЖАМ ПАЛКИТЕ ПОРАДИ НАРУШЕНОТО ЗДРАВЈЕ, ВЕЛИ ФИЛ КОЛИНС

„РОЛИНГ СТОУНС“ ОБЈАВИ ВИДЕО ВО ЧЕСТ НА ЧАРЛИ ВОТС И НЕ ЈА ОТКАЖА ТУРНЕЈАТА ВО САД

80-ГОДИШНИОТ ТАПАНАР ЧАРЛИ ВОТС ПРОПУШТА ТУРНЕЈА НА „РОЛИНГ СТОУНС“ ЗА ПРВПАТ ОД 1963

АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ГИ ПОМАГА И ГОЛЕМИТЕ МУЗИЧКИ ИМИЊА ПОРАДИ ОТКАЖАНИТЕ ТУРНЕИ

ВИКТОРИЈА БЕКАМ ЗАРАБОТИЛА МИЛИОН ДОЛАРИ ИАКО НЕ БЕШЕ НА ТУРНЕЈАТА НА „СПАЈС ГРЛС“

„ЏЕНЕЗИС“ СЕ ОБЕДИНИ ЗА ПРВА ТУРНЕЈА ПО 13 ГОДИНИ ПАУЗА