турнир

Таг
6Вести

МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ ЌЕ БИДЕ ДЕЛ ОД НАЈМАСОВНИОТ СВЕТСКИ ТУРНИР ВО БАСКЕТ

БАСКЕТ ТУРНИР РАДИШАНИ ОПЕН ВИКЕНДОВ СО МНОГУ НАГРАДИ И МУЗИЧКА ПРОГРАМА

ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖА ПРВИОТ ТУРНИР ОД РЕГИОНАЛНАТА ЛИГА ВО БИЛЈАРД

НАДАЛ И МАРЕЈ ЌЕ ИГРААТ НА ВИРТУЕЛЕН ТЕНИСКИ ТУРНИР

ТЕНИСКИОТ ТУРНИР ВО ИНДИЈАН ВЕЛС СТАНА НАЈГОЛЕМА СПОРТСКА ЖРТВА НА КОРОНАВИРУСОТ

100-ТЕ ТИТУЛИ НА ФЕДЕРЕР НИЗ БРОЈКИ – 548 МЕЧЕВИ И 869 ЧАСОВИ ПОМИНАТИ НА ТЕРЕН