училиште

Таг
11Вести

ПЕТ ШКОЛИ ЈА ДЕЛАТ НАГРАДАТА ОД 250.000 ДОЛАРИ КАКО НАЈДОБРИ УЧИЛИШТА НА СВЕТОТ

НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЌЕ ПОЧНЕ ОНЛАЈН ЗА НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД УЧЕНИЦИТЕ

ДАНСКА ПОСТАВИ СТАНДАРД КАКО ИЗГЛЕДА НАСТАВА ВО ВРЕМЕТО НА ПАНДЕМИЈА

УЧЕБНАТА ГОДИНА ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЗАВРШИ ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ

МИЛИЈАРДА ДЕЦА И МЛАДИ СЕДАТ ДОМА ОТКАКО КОРОНАВИРУСОТ ГИ ЗАТВОРИ УЧИЛИШТАТА ВО НАД 100 ДРЖАВИ

ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ УЧИЛИШТАТА СЕ ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕНИ ВО 46 ДРЖАВИ

СИНГАПУР ДОБИ УЧИЛИШТЕ КОЕ ТРОШИ ОНОЛКУ СТРУЈА КОЛКУ ШТО САМОТО ПРОИЗВЕДУВА

ШАКИРА ПОЧНА ДА ГРАДИ ДВЕ УЧИЛИШТА НА КРАЈОТ НА СВОЈАТА СВЕТСКА ТУРНЕЈА

РОДИТЕЛИТЕ ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ПЛАЌААТ 120 ФУНТИ КАЗНА АКО НИВНОТО ДЕТЕ ДОЦНИ НА УЧИЛИШТЕ