УНИЦЕФ

Таг
6Вести

СЛАВНИТЕ ЛИЧНОСТИ И УНИЦЕФ ПОБАРАА ОД БОГАТИТЕ ДРЖАВИ ДА ИМ ДОНИРААТ КОВИД ВАКЦИНИ НА СИРОМАШНИТЕ

СКОПЈЕ ОСВЕТЛЕНО ВО СИНО ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО

ВЕРУВАЈТЕ ВО СЕБЕ И ЧУДА ЌЕ НАПРАВИТЕ – ТИНЕЈЏЕРИТЕ ШТО ПОБЕДИЈА НА СВЕТСКИОТ КОНКУРС НА УНИЦЕФ ПРОСЛАВИЈА СО ТАМАРА ТОДЕВСКА

АКТЕРКАТА МИЛИ БОБИ БРАУН СО 14 ГОДИНИ СТАНА НАЈМЛАДИОТ АМБАСАДОР НА ДОБРА ВОЛЈА НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

НИНА Е ПРЕСРЕЌНА ДЕКА ЛУЃЕТО ЈА ПРЕПОЗНАВААТ КАКО АПТЕКАРКА ИАКО ИМА ДАУНОВ СИНДРОМ

БЕКАМ, МЕСИ И ДРУГИ ЅВЕЗДИ СО ПОДДРШКА ЗА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕЦАТА